Manieren voor de veilige modus van Lenovo Windows 10


De redenen om oplossingen te zoeken voor het opstarten van Lenovo Windows 10 Veilige modus kunnen van alles zijn. Soms is het een fout die de oorzaak is van alle problemen waardoor je naar de veilige modus gaat.

Soms werkt geen enkele oplossing om fouten te behandelen. Het is dan dat de technische adviseurs de veilige modus voorstellen.

Laten we echter zonder veel vertraging gewoon naar de zes verschillende manieren gaan waarop u de laptop in de veilige modus kunt opstarten

Procedures waarin u Lenovo Laptop kunt opstarten in de veilige modus in Windows 10

Als u op zoek bent naar de manier waarop u het systeem in de veilige modus kunt uitvoeren, hebben we genoeg. De lijst bevat tal van procedures en uiteraard werken ze allemaal. Dus kies een van hen.

Ga eerst door elk van de rubrieken en kies degene die u handig vindt. Laten we nu beginnen met de procedure

Procedure 1: Het Shift + opnieuw opstarten bij het inlogscherm

 • Als u hinder ondervindt bij het inloggen op uw Windows 10-systeem, maar het aanmeldscherm kunt bereiken, houdt u de Shift-knop op het toetsenbord ingedrukt.
 • Houd deze ingedrukt en druk op de aan / uit-knop. Klik vervolgens in het menu dat voor u verschijnt op Opnieuw opstarten.
 • Hiermee wordt Windows 10 opnieuw opgestart. Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​optie te kiezen. Selecteer Problemen oplossen.
 • Ga daarna naar het scherm Problemen oplossen naar de geavanceerde opties.
 • Ga vervolgens op het scherm Geavanceerde opties naar Startup Settings. U kunt dit alternatief eerst overslaan of niet opmerken. Dat hangt af van uw Windows 10-computer. Als u dit niet doet, klikt u op de koppeling met de tekst 'Meer herstelopties bekijken'.
 • Klik vervolgens op Opstartinstellingen.
 • Nu wordt in Windows 10 weergegeven dat u kunt doorgaan met het apparaat opnieuw opstarten om de opties van de geavanceerde opstartprocedure te wijzigen, inclusief het inschakelen van de veilige modus. Druk dus op Opnieuw opstarten.
 • Nadat Windows 10 opnieuw is opgestart, kunt u nu doorgaan met het kiezen van de opstartopties die u wilt inschakelen.
 • Om in de veilige modus te komen, staan ​​er drie verschillende opties voor u klaar: Voor de standaard veilige modus drukt u op de toets 4 of F4 op uw toetsenbord. Voor de veilige modus met netwerk, drukt u op 5 of F5. Tik ten slotte voor de veilige modus met opdrachtprompt op 6 of F6.
 • Dit dient u met alle antwoorden correct. Je kunt de Lenovo Laptop Veilige modus in Windows 10 krijgen. Als dat niet het geval is, zal de volgende dat zeker doen.

U kunt ook de professionele hulp inroepen van een technisch deskundige persoon.


Procedure 2: Onderbreek het opstartproces driemaal op rij

In het geval dat Windows 10 faalt of weigert zoals gewoonlijk de derde keer op te starten, gaat de vierde keer standaard in een automatische reparatiemodus. In deze modus kunt u eenvoudig opstarten in de veilige modus.

 • Om het systeem naar de automatische herstelmodus te brengen, is een andere methode het onderbreken van de gebruikelijke procedure om te driemaal achter elkaar op te starten.
 • Druk eerst op de aan / uit-knop of de Reset-knop die aanwezig is op uw Windows 10-systeem om het tijdens de opstartprocedure te stoppen.
 • Als u de aan / uit-knop aanraakt, moet u deze minimaal 4 seconden ingedrukt houden om het systeem krachtig uit te schakelen.
 • Het eerste dat u opvalt wanneer het systeem de modus van de automatische reparatie inschakelt, is een scherm met de melding dat het besturingssysteem "Automatische reparatie voorbereiden" is.
 • Daarna wordt u mogelijk gevraagd om een account te kiezen om door te gaan.
 • Kies vervolgens een account met beheerdersrechten en typ vervolgens het wachtwoord. Als u deze informatie niet ontvangt, gaat u verder met de volgende stap.
 • Wacht nu tot Windows een automatische diagnose van het systeem start.

Druk in het scherm "Automatisch herstellen" op de knop "Geavanceerde opties". Kies daarna voor Problemen oplossen.

Vanaf nu zijn de maatregelen of stappen die u moet nemen echter vergelijkbaar met die welke we in de eerste methode van dit artikel hebben gepresenteerd.

Volg het pad dat we duidelijk hebben vastgelegd: ten eerste de geavanceerde opties en van daaruit de opstartinstellingen. Raak daarna de knop Opnieuw opstarten aan. Druk vervolgens op de knop 4 of F4 op uw toetsenbord om het systeem in de veilige modus op te starten.

Druk vervolgens op 5 of F5 om op te starten in de "Veilige modus met netwerkmogelijkheden". Ofwel dat of druk op 6 of F6 om naar de 'Veilige modus met opdrachtprompt' te gaan.

Als u deze methode niet zo vriendelijk vond, maakt de volgende procedure het u gemakkelij


Procedure 3: gebruik het Windows 10-installatiestation en de opdrachtprompt

In het geval dat u een Windows 10-opstelling bezit, ligt een USB-geheugenstick of dvd gewoon rond. Of, als u er een kunt ontwerpen, kunt u het eenvoudig gebruiken om het beschadigde systeem met Windows in veilige modus op te starten.

 •  Klik of tik op de link met de tekst “Computer repareren”. Het bevindt zich in de linkeronderhoek van het scherm.
 • Dit activeert een venster waarin uw voorkeur wordt gevraagd of de optie die u wilt kiezen. Kies vanaf daar voor Problemen oplossen.
 • Klik of tik op de optie Opdrachtprompt op het scherm voor het scherm Geavanceerde opties. (Gebruik het programma Opdrachtprompt om de geavanceerde probleemoplossing te starten).
 • Typ vervolgens een opdracht in het venster van de opdrachtprompt. U kunt typen of kopiëren en plakken: "bcdedit / set {default} safeboot minimaal".
 • Druk vervolgens op de Enter-knop op uw toetsenbord. Na een bepaald moment wordt u gewaarschuwd met een bericht dat "De bewerking is voltooid."
 • Sluit daarna de opdrachtprompt en kies vervolgens om Doorgaan te selecteren waarvan de optie op het volgende scherm aanwezig is. Nu, nadat uw pc opnieuw is opgestart, begint Windows 10 te initiëren en in de veilige modus te gaan.
 • Ga op dit moment door met inloggen met een gebruikersaccount die beheerdersrechten heeft en ook de gewenste wijzigingen uitvoert.
Opmerking: het enige probleem met deze procedure is alleen dat Windows 10 wordt geïnformeerd om automatisch naar de veilige modus te gaan, elke keer dat u het opstart, totdat u de instructie krijgt dit niet te doen.

Om deze instelling uit te schakelen, voert u dezelfde procedure opnieuw uit en typt u vervolgens de opdracht: "bcdedit / deletevalue {default} safeboot".
Ten slotte moet u naar hetzelfde adres gaan als in elke methode wordt vermeld. Ga naar de geavanceerde opties en ga vervolgens naar de opstartinstellingen.

Start het vervolgens opnieuw. Druk daarna op knop 4 of de aanwezige F4 op uw toetsenbord om het systeem in de veilige modus te starten.
Druk vervolgens op de knop F5 of gewoon 5 om het systeem op te starten in veilige modus met netwerkmogelijkheden. Druk op 6 of de F6-knop om naar de veilige modus met opdrachtprompt te gaan.


Dit zijn de manieren om vanuit uw Lenovo-laptop naar de veilige modus te gaan. Bovendien kunt u kiezen voor professionele hulp om gedoe te voorkomen. Bel Lenovo Telefoonnummer.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe u Avast Cleanup op de juiste manier gebruikt

Redenen en oplossingen om PayPal-rekening te ontgrendelen