Hoe Google Play Store-fout 491 te repareren?


Wanneer we ons apparaat gebruiken en Google openen, komen we de foutcode 491 tegen waardoor gebruikers de app niet kunnen downloaden, installeren en bijwerken. We zijn ons niet bewust van de oorzaak van de fout, maar we proberen zeker de oplossingen te vinden waarmee we het probleem waarmee we worden geconfronteerd, kunnen oplossen.


Methoden die betrokken zijn bij het oplossen van Google Play-foutcode 491

Laten we eens kijken naar de oplossingen om Google Play-foutcode 491 op te lossen. U kunt de hulp van de klantenservice inroepen om de oplossing hiervoor te vinden. Ze laten je weten wat je hiervoor kunt proberen. We verzekeren u dat u daar de beste hulp krijgt.


Stappen voor probleemoplossing om de Google Play Store-fout 491 te verwijderen

Uw apparaat opnieuw opstarten:

Als u foutcode 491 op uw apparaat ziet, moet u het apparaat eerst opnieuw opstarten. Dit kan veel problemen oplossen. Om dit te doen, moet u lang op de aan / uit-knop drukken. Hierdoor wordt het probleem verholpen.


Verwijder de updates voor Google Play Apps:

U kunt de updates ook verwijderen door naar de Google Play Store te gaan. Om dit te doen, moet je naar het gedeelte met instellingen gaan, dan Apps, dan Google Play-service en ten slotte moet je klikken op updates verwijderen. De volgende stap is om het apparaat opnieuw op te starten om de effecten van de wijzigingen te krijgen.


Wis Google Play-caches en gegevens:

Dit is ook de stap die kan helpen bij het verhelpen van het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Om dit te doen, moet u eerst naar het gedeelte met instellingen gaan en vervolgens naar de toepassing. U kunt nu naar beneden scrollen om naar de Google Play-service en Google Play Store te gaan. Selecteer de Google Play-service / Play Store waar u kunt klikken op gegevens wissen en caches wissen.


Google-ondersteuning

Dit zijn de oplossingen die u kunt proberen om Google Play Error Code 491 op te lossen. Voor meer hulp zijn de agenten van Google door het Google klantenservice nummer te bellen er om aan uw behoeften te voldoen. Ze zijn deskundig en nuttig en zullen u in elke situatie tevreden stellen.

We bieden ook diensten aan voor België, u kunt contact opnemen met België via Google Telefoonnummer.

Voor meer resultaat ga hier: - https://angelaangie.doodlekit.com/blog/entry/9863778/hp-printer-drukt-niet-zwart-%7C-hoe-te-repareren

Comments

Popular posts from this blog

Manieren voor de veilige modus van Lenovo Windows 10

Hoe u Avast Cleanup op de juiste manier gebruikt

Redenen en oplossingen om PayPal-rekening te ontgrendelen