Hoe u Epson Printer Error t6710 kunt oplossen?


T6710 Ink Maintenance Box slaat inkt op die tijdens het reinigen van de printkop uit het systeem wordt gespoeld. Om Epson Printer Error t6710 op te lossen die is opgetreden voor het vervangen van de inkt. De gebruiker kan de tellers van het afvalinktkussen in de Epson-printer resetten met behulp van het aanpassingsprogramma of het WIC-hulpprogramma. Epson-printermodel WF-3620, WF-3640 heeft geen ingebouwde teller voor afvalinkt. De teller wordt opgeslagen in de nieuwe IC-chip die op een afzonderlijke onderhoudscartridge is geïnstalleerd. Wanneer het overloopt, moet de gebruiker worden vervangen door een nieuwe IC-chip. Wanneer de onderhoudscassette aan het einde van de services is, moet de gebruiker een vervanging aanbrengen. Gebruikers kunnen gemakkelijk weten wanneer de inktcartridge bijna leeg is of de onderhoudscassette moet worden vervangen door op het LCD-scherm te controleren, de cartridgestatus te controleren met Windows, de cartridge te controleren en de onderhoudsstatus te controleren met OS X.

Volg de blogstappen voor het oplossen van de opgetreden foutcode t6710.
Stappen om problemen op te lossen Epson Printer Error t6710: -
Stap 1: Haal de nieuwe onderhoudscassette uit de verpakking en haal deze uit de doos
Stap 2: Open de achterklep door op de lipjes te drukken
Stap 3: Trek de onderhoudscassette eruit door deze vast te pakken zoals weergegeven in de afbeelding
Stap 4: Plaats de gebruikte onderhoudscassette in de plastic zak die bij de nieuwe onderhoudscassette is geleverd. Sluit de zak af en gooi deze voorzichtig weg.
Stap 5: De nieuw aangeschafte onderhoudscassette wordt in de houder gestoken in de ruimte waar de oude is teruggenomen en duwt hem helemaal nieuw naar binnen.
Stap 6: Sluit de achterklep na het succesvol plaatsen van de nieuwe onderhoudscassette.

In het geval dat de blogstappen niet voldoende zijn of als er problemen zijn om de Epson-printeronderhoudsinktdoos met cartridges te repareren, zijn gebruikers van harte welkom om contact op te nemen met een expert via Epson Telefoonnummer  for Belgium en naar Epson Contact for Nedrland te gaan.

Comments

Popular posts from this blog

Manieren voor de veilige modus van Lenovo Windows 10

Hoe u Avast Cleanup op de juiste manier gebruikt

Redenen en oplossingen om PayPal-rekening te ontgrendelen